TULE MUKAAN !

Lions Club Helsinki-Torni toteuttaa maailmanlaajuisesti luotettavimmaksi avustusjärjestöksi luokitetun Lionstoiminnan henkeä omassa toiminnassaan. Monipuolinen aktiviteettitoimintamme tuottaa apua niille, jotka sitä tarvitsevat. Samalla se antaa klubimme jäsenille mahdollisuuden iloiseen toimintaan yhdessä. Kaikki kerätyt aktiviteettivarat menevät lyhentämättöminä avustustoimintaan. Tämän hetken painotusalueet ovat lapsi- ja nuorisotyössä. Vanhusten ja vähävaraisten lapsiperheiden ilahduttaminen kuuluu vuosittaisiin aktiviteetteihin.

Klubi luottaa verkostoitumisen voimaan. Toteutamme aktiviteettejämme yhdessä muiden yhteisöjen kanssa. LC Helsinki-Torni on kulttuuripainotteinen. Tällä hetkellä pääpaino on kirjallisuuteen ja musiikkiin liittyvissä kulttuurihankkeissa. Suomalaisen Klubin lähistöllä kuuluu joka kuukauden kolmas tiistai iloisia naurunremahduksia klubikokoushuoneen oven läpi.

Klubin jäsenvastaava Matti Nummenpää kertoo mielellään lisää toiminnastamme ja tulevaisuuden hankkeista.

Iloisessa joukossamme on aina samanhenkisille jäsenen paikka avoinna.

Klubimme jäsenet ovat miehiä, mutta puolisoilla on yhteisiä hankkeita. Samoin toimimme tiivissä yhteistyössä kummiklubimme, Lions Club Helsinki-Mainingin kanssa.

 

Kun haluat kuulla lisää tai harkita klubin jäsenyyttä, ota yhteys jäsenvastaavaan:
Matti Nummenpää puh. 0400 439 374, e-mail: matti.nummenpaa (at) elisanet.fi