TOIMINTA-AKTIVITEETIT

LC Helsinki-Torni on yksi kansainvälisen Lions-liiton suomalaisista klubeista. Johtavana ajatuksena meillä niinkuin koko Lions-toiminnassa on lause ”We serve – Me palvelemme”. Painotamme tämän kauden työssämme Suomen Lions-liiton teemaa ”Tue nuorta itsenäisyyteen”.


Toiminnassamme noudatamme Suomen Lions-liiton toiminta-ajatusta: ”Teemme yhdessä työtä paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi. Toiminta tarjoaa jäsenelle mahdollisuuden toimia sosiaalisessa yhteisössä, kehittyä ihmisenä ja kehittää johtamistaitoja sekä solmia kontakteja kotimaassa ja ulkomailla.


Toiminnassamme pyrimme sekä jatkamaan aktiviteettejamme entiseltä pohjalta että kehittämään uusia. Tärkeimpiä kohteitamme on edelleen SOS-lapsikylä, jonka uudet toiminnalliset muutokset muokkaavat myös meidän avustustyömme muotoja. Lisäksi yhteistyö partioliikkeen kanssa jatkuu ja sitä pyritään kehittämään. Lisäksi tuemme nuorten syrjäytymistä tukevaa toimintaa Punainen sulka keräyksen omalla osuudellamme.

Aktiviteeteista keskeisin tulee edelleen olemaan talven perinteinen Kalevalan päivän konsertti, jota on kehitetty nyt uudelta pohjalta.

Toimintasuunnitelma kaudelle 2019-2020 löytyy täältä.